Concursuri

Concursuri pe Facebook. Ediţia nr.1

septembrie 29, 2011

În această rubrică vom prezenta concursurile care se organizează în Moldova, nemijlocit pe Facebook, dar şi în alte reţele sociale. Deoarece astăzi se întâmplă să nu avem parte de prea multe concursuri, rubrica se va completa treptat, pe măsură ce se va da startul concursurilor noi.

Concurs de la Starnet

Din 16 septembrie compania Starnet te îndeamnă să participi la un concurs pe Facebook.

La concurs pot participa toţi utilizatorii reţelei Facebook, care sunt clienţi ai companiei Starnet sau intenţionează să se alăture acestui grup numeros. Participanţii vor publica pe pagina de Facebook a companiei poze şi secvenţe video cu tematica „Aprinde o stea”. Participantul, postarea căruia va aduna un număr record de Like-uri, va fi premiat cu un certificat valoric de 2011 lei. În plus, un juriu desemnat va selecta o poză sau un clip pentru care se va oferi al doilea certificat valoric de 2011 lei. Concursul va lua sfârşit pe 10 octombrie. Regulamentul concursului

Concurs de la Unite

Pe 26 septembrie Unite a anunţat lansarea concursului „Chişinău, te iubesc!”

Pentru a participa trebuie să devii fan al Unite pe Facebook, oferindu-i un „Like”. În continuare postezi o poză cu tematica concursului, care să exprime cât se poate de reuşit ideea concursului „Chişinău, te iubesc!”

Fă-ţi rost de o cameră foto şi fotografiază cele mai frumoase locuri ale Chişinăului. Poţi poza şi tu, dar şi prietenii tăi.

Participanţii au şansa să câştige unul din următoarele premii:
• Smartphone multifuncţional Huawei Sonic + Cartela preplătită cu număr inclus + Cartelă de reîncărcare în valoare de 200 lei.
• Telefon mobil 3G Nokia C2-01 + Cartela preplătită cu număr inclus + Cartela de reîncărcare în valoare de 100 lei.
• Modem MF-192 + Cartela preplătită + Cartelă de reîncărcare în valoare de 100 lei.