Concursuri

Concursul blondelor ”Blond Me”

octombrie 25, 2011

Duminica trecută a fost dat startul unui nou concurs pe Facebook. Compania Schwarzkopf Professional și revista ”Vkus Jizni” au anunțat despre concursul ”Blond Me”, destinat în exclusivitate blondelor, care însă pot primi voturi de la toți utilizatorii rețelei sociale Facebook.

Pentru a participa la concurs fetele trebuie să posteze o fotografie proprie pe peretele paginii de Facebook a revistei, indicând în titlul pozei ”pentru concurs – Nume, Prenume”, dar și să răspundă la întrebarea: ”De ce e atât de minunat să fii blondă?”. Alte detalii despre concurs și premii găsiți pe pagina revistei ”Vkus Jizni” , tot aici votați și admirați participantele.

În articolul precedent ”Concursuri pe Facebook. Ediţia nr.1”, Artur Gurău, director al agenției digitale Granat, ne-a sugerat să dăm aprecieri concursurilor care se organizează. Cred că se pot face destul de multe comentarii și analize la acest capitol, iată de ce m-am decis să scriu un articol aparte despre concursurile de pe Facebook în Moldova :) Astăzi îl publicăm.