Concursuri

Concurs: Art-Vest premiază femeia stylish

noiembrie 14, 2011

Iată că un nou concurs ia startul pe Facebook! De această dată e destinat tuturor reprezentantelor sexului frumos și se va desfășura în perioada 14 noiembrie – 22 decembrie. Conceptul concursului e unul mai deosebit – nu e un concurs al Like-urilor, vei fi motivată să fii creativă și să dai dovadă de rafinament 😉 Află în continuare ce ai de făcut și ce surprize te așteaptă!

ArtVest premiază femeia stylish și a pregătit o surpriză și pentru prietena ei!

Intră cu prietena ta în unul din magazinele noastre D&G sau Moschino (Chișinău, bd. Moscova 2), construiește o ținută stylish cu piesele și accesoriile vestimentare din magazine, fă o poză îmbrăcată așa și trimite-o pe adresa de e-mail aliceintarahainelor@gmail.com.

Mai postează această poză pe wallul paginii de Facebook a ArtVest. Taguiește-te pe tine și pe prietena ta în poza pe care ai făcut-o în unul din magazinele D&G sau Moschino și postează un comentariu în care să ne spui de ce crezi că tu meriți să fii premiată de ArtVest.

Cea mai stylish ținută va fi premiată cu un set de lenjerie marca D&G. Stilistul ArtVest va alege câștigătoarea, care va fi anunțată pe 22 decembrie. Surprizele nu se termină aici!

Atenție: pentru a-ți valida intrarea în concurs trebuie să devii fană ArtVest pe Facebook.