Ştiri

Noi actualizări pentru Page Insights pe Facebook

noiembrie 24, 2011

Vești bune pentru cei ce utilizează Facebook Pages. Instrumentul analitic Page Insights a fost actualizat și este acum mult mai ușor de înțeles, iar indicatorii noi vor permite administratorilor de pagini să interacționeze mai efectiv cu utilizatorii.

Indicatorul «People Talking About This» se afișează acum ca o diagramă și indică numărul de utilizatori care în decursul ultimei săptămâni au creat conținut, folosind materiale publicate pe pagina voastră. Numărul de persoane care au vizualizat postările paginii în cursul ultimelor șapte zilei este indicat de «Weekly Total Reach».

”Virality” este o nouă funcție prezentată de Page Insights, cu ajutorul căreia se poate stabili ce fel de conținut prezintă interes pentru audiența paginii și care e probabilitatea că  postările vor fi distribuite prietenilor.

Actualizările Page Insights sunt făcute la doar două săptămâni după lansarea oficială a Paginilor Google+. În acest fel Facebook vine să reamintească de avantajele evidente ale utilizării Facebook Pages.