Ştiri

Aplicații noi pentru facebook marketing

martie 30, 2015

Facebook-ul ne oferă tot mai multe resurse și aplicații ce ar ajuta întreprinderile mici și brandurile mari să-și crească profitul. Iată două cele mai recente instrumente ce îţi vor fi de folos dacă eşti atras de Facebook marketing.
Facebook Blue Prints

Blueprint: este util atât pentru agențiile mici cât și brandurile mari

Blueprint este un nou proiect educaţional ce învață marketologii să utilizeze Facebook-ul în scopul formării unor campanii online ce ar aduce un profit mai mare businessului.

Blueprint oferă soluții eficiente și măsurabile pentru optimizarea companiilor și utilizarea videourilor pe Facebook. Este un centru eLearning ce oferă peste 35 de cursuri online separate pe categorii ca: direct response marketing și digital baying.

Este disponibil în limba engleză pe desktop și mobil pentru orice persoană ce deține un cont de Facebook. Mai târziu, în 2015 se va extinde Blueprint şi în alte limbi.

Learn How: Centru de instruire online pentru businessurilor mici şi persoanelor ce se ocupă de Facebook marketing.
Learn How ajută companiile să folosească paginile și aplicațiile din facebook, oferă răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, precum și informații despre cum trebuie utilizate eficient imaginile, videourile. Mai puteţi găsi informaţie utilă despre crearea unei pagini de facebook și a unei audiențe personalizate. Learn How este disponibil în 14 limbi atât pentru calculatoare, cât și pentru telefoane mobile.