Ştiri

12 cele mai utile grupuri din Facebook-ul moldovenesc

mai 21, 2015

Facebook a devenit mai mult decât doar socializare, facebook a devenit un stil de viaţă. Tot mai multe grupuri de interes de pe Facebook au luat naștere în Moldova, multe dintre acestea au  succes şi o mulțime de membri. La baza fiecărui grup stă un administrator sau poate chiar o întragă echipă  care urmăreşte cu stricteţe sau mai puţin ca să nu fie încălcat regulamentul de funcţionare a grupului.

Mai jos aveţi o clasificare a celor mai utile grupuri pentru  Moldova:

Divertisment: 

Lectură, evenimete, fun, sfaturi, shopping toate acestea pot fi  făcute cu uşurinţă în facebook.  E suficient doar să accesezi grupul de care ai nevoie pentru a face rost de o carte bună sau de un nou accesoriu, haină, încălţăminte. Ai nevoie de un sfat: Sfaturi pedegeaba îţi stă la dispoziţie, nu ezita să întrebi, poate cineva chiar cunoşte soluţia problemei tale. Grupul Cumpăr vând schimb a devenit ebay de Moldova, aici se vinde şi se cumpără totul, numai bani să ai (vom reveni cu un articol despre cele mai stranii lucruri vândute). Simţi nevoie unei porţii de umor întră pe World Word War aici sarcasmul şi ironia e la putere. Iar dacă stai seara acasă şi te gândeşti ce ai putea face mâine, atunci Events pe facebook pentru Chişinău îţi poate recomanda un şir de sugestii ce-ţi vor colora ziua.

Schimb de carți.Împrumt.Pentru o lectură plăcută!!!

1

Events pe facebook pentru Chişinău

2

World Word War

3

Sfaturi pedegeaba

4

Cumpăr vând schimb

5

Jobs:
Dacă ești  în căutarea unui job sau ai nevoie de  informații, de  păreri despre un post vacant, traininguri profesionale sau  dorești să-ți împărtășești experienţa referitor la un loc de muncă, angajator ești liber să o faci în următoarele grupuri:

Joburi si Cariera in Moldova

6

Oferte de munca in Moldova

7

JOBS in Moldova
8
Drum:

Iată două grupuri la baza cărora stă simțul civic și cooperarea. Conceptul de ridesharing a devenit deja bine cunoscut în Moldova, asfel șoferii din diferite colțuri ale Moldovei claxonează un mesaj pe facebook în caz de ambuteiaj,  informându-i  și pe restul despre străzile ce trebuiesc evitate. În caz că ai drum spre orice locaţie din lumea întreagă, poți posta oferta ta în Cineva Are Drum Spre….(?) , iar pasagerii care merg spre aceeaşi destinaţie te vor contacta. Şi invers daca eşti pasager şi cauţi pe cineva care merge cu maşina spre aceeaşi direcţie ca şi  tine, plasează cererea ta şi vei putea intra în contact cu şoferii interesaţi. Astfel călătorim mai ieftin, vesel și rapid.

Cineva Are Drum Spre….(?)

9

Evitați

Безымянный

Chirie:

Dacă ai nevoie de gazdă/ chirie sau vrei să vinzi un imobil, atunci următoarele grupuri îți vor fi de mare folos. Aici poți socializa cu persoanele ce oferă chirie, îți poți găsi coleg de cameră, poți cere mai multe detalii  și poze referitor la oferta ce te-a interesat.

CHIRIE CHISINAU – caut / ofer gazda

10

Chirie / Vanzare Apartamente, Case in Chisinau

d

Viitorul Facebook-ului l-ar putea reprezenta grupurile, oamenii deja au început să interacționeze mai puțin pe newsfeed, căutând grupuri de interese pentru socializare, fun, schimb de informație.