Ştiri

Mergi la ICEEfest împreună cu GRANAT

mai 15, 2015

După ce anul trecut ne-am întors inspiraţi şi plini de idei de la Bucureşti, anul acesta GRANAT continuă colaborarea cu ICEEfest într-o formulă foarte avantajoasă pentru vizitatorii din Moldova, oferindu-le posibilitatea să cumpere bilete la un preţ special pentru festivalul care a ajuns deja pe harta marilor evenimente de acest tip din Europa.

Unii dintre cei peste 50 de speakeri cheie care vin la ICEEfest vor participa şi la Cannes Lions, spre şfârşitul lunii  Iunie, alţii deja au fost premiaţi acolo. Sunt oameni care s-au remarcat pe scene ale festivalurilor de comunicare şi marketing din Londra, New York sau SXSW, plus executivi din companii de top şi agenţii de media sau de creaţie cu multe premii la activ.

670x595

Evenimentul presupune mai multe scene (INNOVATION / KNOW HOW şi ariile VIP) unde se vor discuta teme de interes major, de care depinde viitorul industriei de marketing, media şi comunicare:

All in: Să le dăm giganţilor ce este al giganţilor cu Google, Facebook, Yahoo, Twitter, Microsoft;

Media & Content  cu The Huffington Post, The New York Times, Vice, El Pais, Le Figaro şi alţii;

Creaţie, Trends & Awareness  cu R/GA, Happiness, Hey Human!, Mind Scapes, Stink Digital, Candy Space, AKM3;

HiTech & Virtual Reality cu Razer;

Programmatic Trading & AdTech cu Double Click, Sizmek, Xaxis, Adara, DataXU, InMobi;

Performance Marketing & eCommerce cu eMag, uSwitch, House of Kaizen, Facebook, Google;

Mobile & Apps cu aplicaţiile: Uber, Shazam, Skype, Globo, Yodel Mobile, UpStream, etc;

Startups & Entrepreneurship – conceptul „200 Seconds of Fame”, demarat acum 2 ani, trece la un alt nivel. Vom avea o seară dedicată antreprenoriatului şi lumii startup, împreună cu oportunităţi de finanţare pentru cele mai bune idei care vor fi prezentate pe scenă.

The Viral Nights: Internetul este despre  distracţie şi despre viaţă. Aşa că vom organiza cel mai mare party + show + concert de până acum, la BOA – Beats of Angels Bucharest – în parteneriat cu CAT Music şi KISS FM. Zeci de artişti vor fi implicaţi în prima seară, iar în cea de-a doua vom râde alături de artişti stand–up cunoscuţi. Totul pe teme „virale”.

Toţi cei interesaţi de internet şi digital marketing vor avea ocazia să participe la un eveniment complex şi complet timp de două zile.

Preţul biletelor este de la 250 euro în sus, însă dacă vrei să beneficiezi de oferta specială din partea Granat-ului pentru vizitatori din Moldova, trimite-ne un e-mail la: info@granat.md cu mesajul “ICEEfest” şi spune-ne  „de ce vrei să mergi la festival şi cum asta te va ajuta în ceea cu ce te ocupi”. Astfel plateşti doar 75 euro, iar Granat plăteşte diferenţa.

Granat este prima agenție digital full service din Moldova, specializată pe construirea strategiilor digital, campaniilor media online, crearea şi sporirea imaginii brandului pe rețele sociale. Vezi mai mult: http://granat.md/