Ştiri

Mark Walker, Senior Vice-President IPG Mediabrands, vine la ICEEfest 2015

iunie 9, 2015

Mark Walker, Senior Vice-President – MAP World Markets, vine la Bucureşti, pentru a participa în perioada 11-12 iunie la ICEEfest 2015.

Cu peste 15 ani de experienţă în digital marketing, Mark Walker coordonează implementarea strategică a capabilităţilor digitale ale IPG Mediabrands în peste 50 de pieţe emergente din Asia, Africa, Europa şi America Latină.Mark Walker pic

Mark Walker va susţine o prezentare despre Emerging Programmatic Ecosystems şi va analiza în cadrul panel-ului The Programmatic Revolution: Are you ready? cât de pregatită este piaţa din ţările din Europa Centrala şi de Est pentru integrarea şi folosirea potenţialului maxim pe care programatic buying îl oferă.

„La ICEEfest voi impartăşi cu publicul experienţa acumulată prin implementarea programmatic buying în peste 25 de tări la nivel global şi voi evidenţia importanţa pe care educarea pieţei o are în succesul acestuia”

IPG Mediabrands  este o rețea media full-service bazată pe modelul de „Pay-pentru-Performance”. Compania are peste 8.500 de specialiști în comunicare şi marketing la nivel mondial și operează afaceri în mai mult de 127 de țări.

Preţul biletelor la eveniment este de la 250 euro în sus, însă dacă vrei să beneficiezi de oferta specială din partea agenției Granat pentru vizitatori din Moldova, trimite-ne un e-mail la: info@granat.md cu mesajul “ICEEfest” şi spune-ne  „de ce vrei să mergi la festival şi cum asta te va ajuta în ceea cu ce te ocupi”. Astfel plateşti doar 75 euro, iar Granat plăteşte diferenţa.