Ştiri

ICEEfest 2015 va avea un animator britanic cu rădăcini românești

iunie 5, 2015

Actorul, scriitorul și comediantul britanic Jeff Leach va oferi participanților o atmosferă plină de umor și show-uri de stand-up comedy în timpul celui mai mare festival dedicat internetului ce va avea loc pe data de 11-12 iunie la București.

Prezentatorul ICEEfest, Jeff Leach  s-a născut pe 12 februarie 1984 la Londra, mama sa fiind o profesoară de dramaturgie de origine română.

jeff-leach-2-full

De-a lungul carierei sale, Jeff a cochetat cu mai multe domenii artistice: a jucat în filme ca ”Gerry’s Garden” și ”Gutpunch”, în serialul TV ”Hollyoaks” și în serialul online ”The Chaos”; prezintă emisiunea ”Jeff Leach +1” la postul TV London Live; a lucrat ca DJ, realizând mai multe remixuri pentru Ministry of Sound; a intervievat celebrități ca Lady Gaga și Taylor Momsen. La ICEEfest, Jeff Leach va anima atmosfera pe parcursul celor doua zile de festival, va fi MC-ul concertelor și petrecerii din BOA – Beat of Angels Bucharest ,și, spre finalul festivalului, va avea un număr de stand up comedy.

Asocierea dintre Jeff Leach și un festival dedicat Internetului nu este întâmplătoare: actorul britanic cu rădăcini românești se descrie drept ”dependent de rețelele de socializare” și spune ca se simte pierdut fără telefonul și calculatorul său.

Preţul biletelor la eveniment este de la 250 euro în sus, însă dacă vrei să beneficiezi de oferta specială din partea agenției Granat pentru vizitatori din Moldova, trimite-ne un e-mail la: info@granat.md cu mesajul “ICEEfest” şi spune-ne  „de ce vrei să mergi la festival şi cum asta te va ajuta în ceea cu ce te ocupi”. Astfel plateşti doar 75 euro, iar Granat plăteşte diferenţa.