Ştiri

Follow them: 10 dintre cei mai artistici instagrammeri ai Moldovei

iulie 13, 2015

Instagram a devenit rapid una dintre cele mai populare rețele de socializare, destinată oamenilor pasionați de fotografie și celor care doresc să țină un jurnal foto al celor mai importante momente din viață. Aici totul ține de imaginea potrivită la locul potrivit în timpul potrivit cu hashtagul potrivit. Instagram spune povești prin pozele oamenilor, poți comunica printr-o singură imagine la nivel global!

Dacă ești un utilizator al Instagramului și nu mai știi cui să-i dai follow, noi am selectat pentru tine câțiva dintre cei mai originali și activi instagrammeri ai Moldovei pe care să-i „urmărești” cu drag. Tot ei, ne-au spus și numele unui instagrammer preferat.

 

        1. Alex Spatari / @spatari

Alex este un utilizator înverșunat al rețelei, asta ne-o arată și numărul de postări  – 1.873. Până acum a adunat deja 58.1 mii de followers care interacționează activ cu postările acestuia, fiecare acumulând peste 1.000 de like-uri și zeci de comentarii. Cum zice Alex pe pagina profilului său: „I go places”, cuvinte ce descriu exact tipul de fotografii pe care le veți vedea adunate pe profilul său: capturi din călătorii, natură, oameni, culturi.

Torii at Itsukushima island #

A photo posted by Alex Spatari (@spatari) on

2. Doina Ciobanu / @goldendiamonds Doina este un model și blogger care „Travells around the world with stopovers for a glass of wine on the beach”. Pe profilul Doinei poți găsi 3.779 de fotografii ce materializează colțișoare din lumea întreagă și diverse ținute fashion care au cucerit 105 mii de oameni ce o urmăresc și pun mii de like-uri constant. Doina utilizează propriul hashtag: #goldendiamondslife, dar și altele, ca #travel și #explore.

Majestic @fsbali #goldendiamondslife // Wearing: @nastygirl and @faithfullthebrand A photo posted by Doina Ciobanu (Bali) (@goldendiamonds) on

 

          3. Vova Málostev / @malostev

Vova este designer grafic care urmărește, ascultă, explorează și captează fotografii cu iPhone-ul său. Pozele îi ies pline de personalitate, culoare și originalitate, înfățișând momente din viață. Vova a reușit să acumuleze 41.1 mii de followers cu ale sale 603 de postări. Pozele îi sunt marcate cu „like” de sute de oameni și comentate constant.

http://instagram.com/p/u7ZxFytiej/

Instagrammer recomandat:Mie îmi place @nadim_me – o prietenă de-a mea stabilită în Wales, UK”.

 

        4. Ana Ciorici / @anaciorici

Ana  – un make-up artist înrăit ce folosește Instagramul pentru a împărtăși cu cei 12.3 mii de followers 2.719 postări cu diverse ținute, anunțuri despre apariția articolelor pe blogul său, momente din vacanțe și sfaturi despre unele produse. Pozele sunt îndrăgite de sute de fani, iar comentariile din partea altor mămici și femei cu aceleași interese nu lipsesc nici ele. Ana și-a creat și ea propriul hashtag după care poți găsi pozele sale: #anasdiary.

New fairy post is up on the blog. Link in profile #anasdiary #anacioricimakeup #fairyspring #spring #fairy

A photo posted by Ana Ciorici (@anaciorici) on

 

        5. Ruxy / @ruxandrag1

Ruxy este o animatoare și vblogger foarte cunoscută pe rețelele de socializare din Moldova. Pe Instagramul ei, printre cele 658 de postări, poți găsi poze cu momente din viața de zi cu zi, video pline de umor, sarcasm și multă pasta! Cei 1.418 de folowers ai săi interacționează cu Ruxy mai mult prin like-uri decât prin comentarii, ei fiind mai activi pe Facebook sau pe Snapchat. Ruxandei îi place să folosească hasgtagurile #localsmd și #ashadetare.

Hey, #beautyblender! You are mine! #makeup #ashadetare

A photo posted by @ruxandrag1 on

Instagrammer recomandat:Îmi place mult @te_bessum . Ksenia are un feed mereu plin de culoare, contrast și apusuri nemaipomenite.”

 

         6. Victor Stăvilă / @victorstavila

Un alt utilizator activ al Instagramului este Victor Stăvilă care vânează poze cu iPhone-ul său. El și-a cucerit cei 17.2 de mii de followers prin postarea unor imagini artistice și deseori, minimaliste, profilul său deosebindu-se prin stil și ingeniozitate. Fiecare dintre cele 898 de fotografii plasate au mai mult de 100 de like-uri. Victor utilizează pe larg hashtagurile, ele fiind un instrument bun de a atrage noi followers.

Instagrammer recomandat:Lumea Instagramului e atât de mare și interesantă încât mi-i greu să spun care user îmi place cel mai tare, dar pot să-l numesc pe unul din favoriții mei. Acesta e @sarakhanov  – un fotograf ucrainean. Fotografiile lui sunt întratât de expresive că nu-ți vine să crezi că sunt făcute cu telefonul mobil.”

 

          7. Nata Albot / @nataalbot

Bine cunoscuta jurnalistă, producător TV, organizator de evenimente culturale, mamă – Nata Albot, are și cont de Instagram. Probabil mai puțini cunosc acest fapt, blogul ei fiind mult mai popular. Chiar și așa, Nata are 4.148 de followers activi, ce cu drag îi urmăresc cele deja 3.517 postări. Pe contul de Instagram @nataalbot poți vedea: haine populare, multă mâncare tradițională, produse made in Moldova, festivaluri și alte evenimente culturale. Hashtagurile preferate sunt: #klumea #visitmoldova #proudtobemoldovan.

#lavenderfest #klumea #dollsbyluciarosca

A photo posted by Nata Albot (@nataalbot) on

 

         8.  @oleabux 

Vă propunem și un profil de Instagram „gustos”. Olea  zice că profilul său este „All about food an flowers” și după rata interacțiunilor, se vede că celor 3.111 followers chiar le place multitudinea de feluri de mâncare pe care le găsești în cele 1.814 postări. Pozele sunt o combinație între mâncare și călătorii, fapt ce creează o coloristică exotică.

Цветочный чизкейк от @tucanocoffee

A photo posted by oleabux (@oleabux) on

 

          9. Iulia Buludov / @jbuludova

Since 1994. Made in Molodva. Girl bitten by travel bug, studying PR, passionate about fashion” ne comunică profilul Iuliei de pe Instagram. La cele 278 de postări ale sale, ea a reușit să capteze atenția a 861 de followers, ceea ce e un rezultat destul de bun. Postările Iuliei sun pline de culoare și multe dintre ele sunt completate cu mesaje inspirate. Hashtagul ce o caracterizează este #monkeybusiness așa că nu ezitați să-i dați follow!

The harmony between holding on and letting go. #LavenderFest

A photo posted by Buludov Iulia (@jbuludova) on

Instagramer recomandat: @chiaraferragni.  „Îmi place conceptul și tematica acestui profil de Intagram, în plus, Chiara, fiind un fashion blogger, mă inspiră”.

 

       10. Iris Crețu / @iris_cretu

Iris, numită și „fata cu Instagramul” este persoana ce trebuie urmărită dacă vrei să vezi poze creative, pozitive, pline de viață și suflu. În cele 3.556 de postări poți găsi de toți și de toate, cele mai îndrăgite hashtaguri fiind #localsmd #moldova #igmoldova.

#localsmd #moldova #igmoldova

A photo posted by Iris Cretu (@iris_cretu) on

Iris ne recomandă să-i dăm follow și lui @jr pentru că „ JR e un artist francez care este tare activ, ingenios și zice că-i „urban artivist”, deseori reușește să mă surprindă și prin pozele lui din când în când apare Robert De Niro. De asta-l urmăresc.”