Ştiri

Record pentru Facebook: Un miliard de persoane conectate într-o singură zi

august 28, 2015

1-billion
Conform unei postări făcute de Mark Zuckerberg, Facebook a reușit să atragă un miliard de persoane pe site-ul său într-o singură zi.
Asta înseamnă că 1 din 7 oameni de pe Planetă a intrat pe Facebook. Recordul a fost stabilit luni, pe 24 august. Facebook a și făcut un clip cu ocazia asta, care arată cam așa:

We made this video to celebrate all you’ve done to help our community connect one billion people in a single day. It’s an amazing milestone. I hope you enjoy.

Posted by Mark Zuckerberg on Thursday, August 27, 2015

 

Video-ul nu te încurajează să stai cât mai mult pe Facebook, ci îți arată că viața offline ar trebui combinată cât mai bine cu cea online și că momentele frumoase ar fi bine să fie share-uite.

”Când vorbim despre date financiare, folosim numere obișnuite, însă aceste lucru este diferit. A fost prima dată când am atins această cifră și este doar începutul eforturilor de a conecta pe toată lumea. Sunt foarte mândru de comunitatea noastră pentru progresul pe care l-am făcut”, a scris Mark Zuckerberg. Cu inițiative precum Internet.org, Facebook ar putea avea parte de o creștere și mai importantă în viitorul apropiat, compania având intenția de-a conecta un număr cât mai mare de oameni.