Ştiri

Become a Social Media Pro

septembrie 17, 2015

RockIT Academy a anunțat înregistrarea la cea de-a doua ediție a cursului Become a Social Media Pro. Acesta este un curs ce te va ajuta să devii un specialist în domeniul social media, o nișă mai puțin explorată și exploatată de companiile din Republica Moldova. Timp de trei săptămâni, vei învăța de la experți precum Alexandru Lebedev (#diez), Artur Gurău (Granat), Sandra Cavallo (Cavallo Communication), iar pentru prima dată, traineri la curs vor fi Elena Plescan (Granat) și Radu Lisița (Gramatic).

Ei te vor învăța să înțelegi lumea Social Media, cum să utilizezi instrumentele social media pentru ca mesajele tale să ajungă la publicul țintă, cum să interacționezi cu oamenii în mediul online, cum să demarezi cu succes o campanie de social media și multe altele.

RockIT este un proiect foarte important pentru piața Social Media din Moldova, întrucât avem foarte puțini specialiști în acest domeniu. Acest curs mai este o oportunitate de a descoperi altceva, un nou domeniu, interactiv, unde este loc de creativitate”, spune Elena Plescan, trainer RockIT.

La curs poate participa oricine este interesat de social media, persoane care vor să administreze corect paginile online ale companiei, manageri de proiecte care doresc să mărească vizibilitatea proiectelor prin social media, studenți și angajați și oricine dorește să devină un specialist în acest domeniu.

La această ediție de RockIT va participa și Victoria Ețcu, care a câștigat participarea la curs datorită proiectului Girls Go IT. „Am participat la proiectul „Girls in ICT Day” unde am învățat să creez prezentări digitale cu ajutorul a trei platforme. Apoi prezentările au fost postate online, iar publicul a votat-o pe cea mai bună. Așa am câștigat „bursa” la RockIT Academy, în acest mod obținând posibilitatea de a descoperi managementul social media.” – povestește Victoria.

Costul cursului pentru 3 săptămâni este de 200 euro și cuprinde 8 module. Lecțiile au loc între 18:30 – 20:30 și încep pe data de 28 septembrie. Această perioadă îți va permite să creezi o relație de mentoring cu trainerii și să dezvolți abilitățile necesare pentru a conduce cu succes proiecte cu implicarea eficientă a social media pentru organizația în care lucrezi sau
pentru propria ta afacere.

RockIT reprezintă cea mai bună investiție pentru a face următorul pas în cariera ta digital.

Pentru mai multă informație accesați pagina de Facebook a RockIT; www.rockit.md sau scrieți un e-mail pe adresa info@rockit.md sau la numărul de telefon: +373 68216939