Ştiri

Google și-a schimbat logoul!

septembrie 2, 2015

Ieri, 1 septembrie, Google și-a dezvăluit noul logo.

Iată cum a argumentat compania această reâmprospătare a imaginii: „Google a schimbat multe în ultmii 17 ani – începând cu gama produselor noastre și finisând cu aspectul lor. Astăzi, schimbăm lucrurile din nou.

De ce am hotărât să facem asta acum? Fiindcă în prezent, oamenii interacționează cu produsele Google prin mai multe platforme, aplicații și device-uri. Astăzi introducem un nou logo care reflectă această realitate și îți arată când magia Google lucrează pentru tine, chiar și pe cele mai mici ecrane. După cum veți vedea, am luat logo-ul Google creat pentru o pagină de browser cu desktop unic și l-am actualizat pentru o lume plină de diverse dispozitive și aplicații. El nu doar îți spune că folosești Google, dar îți și arată cum Google lucrează pentru tine.

google logo

Aceasta nu este prima și credem că nici ultima dată când Google își schimbă imaginea, dar noi considerăm că actualizarea de azi este o mare reflectare a modului în care Google lucrează pentru tine prin motorul de căutare, Hărți, Gmail, Chrome, etc. Credem că am inserat în noul logo tot ce este mai bun de la Google (simplu, colorat, prietenos) și le-am reintegrat nu doar pentru acel Google care este astăzi, dar și pentru cel din viitor”.

Vezi aici un video ce arată evoluția logo-urilor Google de-a lungul istoriei sale.

Sursa: Google blog