Concursuri   Ştiri

Kozel Blondă și Brună… împreună!

septembrie 30, 2015

„În sătucul ceh Velké Popovice există o veche tradiție de a amesteca berile Kozel Světlý și Černý. E un obicei apreciat și îndrăgit în întreaga Cehie. Și nu în zadar. Anume amestecul de blondă și brună îți permite să apreciezi pe deplin gustul bogat al berilor Velkopopovický Kozel Světlý și Černý.

Pentru a promova acest nou tip de bere –  Rezany, Kozel a organizat un concurs online în care amatorii de bere au fost îndemnați să decidă care tip de bere este cea mai bună: blondă sau brună.

La acest concurs, care derulează în continuare, poate participa orice persoană majoră din Republica Moldova ce are o pasiune aparte pentru bere, un contact pe Facebook și un spirit competitiv.

Dacă vrei să intri în concurs, trebuie să devii membru al unei echipe, apăsând butonul „Svetly” sau „Cerny”. Pentru cei indeciși, Kozel propune un test haios, rezultatul căruia te include automat într-una din echipe, trebuie doar să apeși butonul „Întreabă-l pe Kozel”.

Screenshot-2015-10-07-18.45.16(2)

Odată ce ți-ai ales echipa, invită cât mai mulți prieteni în ea, apăsând pe butonul „Invită prieteni”. Astfel, îndemnul tău va fi văzut de către toți prietenii de pe Facebook. Acumulezi puncte de fiecare dată când o persoană dă click pe distribuirea ta și devine membru al echipei tale.  Dacă la finele săptămânii reușești să te clasezi în top 5 cei mai activi participanți, atunci te așteaptă o halbă din sticlă de forma unui cap de țap.

pas1

Dar acesta nu este unicul premiu oferit de Kozel. Pentru cei mai pașnici, care nu vor să concureze, ci doar să savureze o bere gustoasă, Kozel propune o alință cu o persoană din cealaltă echipă. Poți forma o alianță doar dacă a existat cel puțin 1 persoană din echipa concurentă care a dat click pe distribuirea ta și această persoană nu a format alianțe cu alte persoane. Dacă alianța a avut loc, un mesaj de felicitare va apărea pe paginile de concurs ale ambilor veți primi câte un premiu: 1 bere Kozel Rezany servită în localul Kozlovna.

 

Screenshot 2015-10-07 18.55.35

 

Încearcă o bere blondă și una brună împreună! Încă mai poți participa la concurs dând click aici: http://kozelmixed.com.