Ştiri

Facebook a introdus o nouă actualizare: montajul foto

noiembrie 13, 2015

În ultima perioadă, Facebook ne surprinde din ce în ce mai des cu inovații, noi actualizări pentru rețea demonstrându-ne că vrea și poate revoluționa în continuare Social Media pentru business și nu doar.

Ce trebuie să știi despre montajul foto, ultima inovație pentru Facebook:

articol

Cum funcționează montajele foto

Din ce în ce mai mulți oameni se uită la clipuri video pe dispozitivele lor mobile. Acesta este unul dintre cele mai bune moduri de a inspira utilizatorii și a le stârni interesul în legătură cu povestea mărcii tale.

Cu toate acestea, mulți dintre cei care folosesc Facebook pe mobil au conexiuni 2G, insuficiente pentru redarea clipurilor video, mai ales în multe dintre piețele cu creștere rapidă. În plus, producția clipurilor video este scumpă și consumatoare de timp.

Montajul foto este un tip nou de conținut video simplificat, care poate ajunge la utilizatorii Facebook din aproape orice țară, pe aproape orice dispozitiv mobil conectat la Internet. Poți crea montaje foto utilizând fotografii. Vor ocupa mai puțină lățime de bandă, iar vizualizarea lor va consuma mai puțin trafic de date. În plus, este posibil să coste mai puțin și să fie mai ușor de creat, având în continuare impactul și eficiența clipurilor video.

Adresează-te mai multor oameni, în mai multe locuri

 Montajele foto funcționează în condiții de conectivitate scăzută, deci îți permit să ajungi la un număr mai mare de oameni din întreaga lume. Montajele video sunt:

  • optimizate să funcționeze pe aproape orice dispozitiv mobil conectat la Internet;

  • proiectate să consume mai puțin trafic de date decât clipurile video, reducând timpii de încărcare și costurile de date pentru cei care le urmăresc.

Spune-ți povestea în moduri noi

Cu montajele foto, ai moduri noi de a-ți spune povestea. Indiferent dacă vrei să faci materialele video existente accesibile unor audiențe noi, să creezi un catalog de produse sau să oferi un ghid introductiv, cu montajele foto poți crea un format atractiv în doar câteva minute.

Crează rapid conținut video

Poți crea montaje foto într-un timp scurt și cu costuri scăzute. Trebuie doar să încarci fotografiile sau imaginile care îți prezintă produsul sau care spun o poveste despre marca ta. Fotografiile vor apărea ca un montaj foto animat, care va stârni interesul audienței la fel cum o face un clip video. Nu sunt necesare echipamente sau cunoștințe tehnice speciale.

Pentru a crea un montaj foto, trebuie să parcurgi următorii pași:

  1. Deschide Administrare reclame și apasă pe Creează o reclamă.
  2. Selectează orice obiectiv (cu excepția obiectivelor „Interacțiuni cu o postare din Pagină” și „Vizibilitate locală”).
  3. Mergi la secțiunea video.
  4. Apasă pe Creează un montaj foto, apoi încarcă 3 până la 7 imagini.
  5. Apasă pe Creează montajul foto.
  6. Selectează o miniatură și alege durata reclamei.

Sursa:

https://www.facebook.com/business/a/facebook-slideshow