Ştiri

Participă la How to Web Conference 2015 și descoperă oportunități pentru un Startup de succes!

noiembrie 5, 2015

Vino să cunoști profesioniști de excepție, să asculți studii de caz și cele mai bune practici din domeniu și să te conectezi la sistemul antreprenoriatului în tehnologie la nivel global! Toate acestea și multe altele se vor desfășura în perioada 26 – 27 noiembrie 2015, la ediția cu numărul 6 a How to Web, cea mai importantă conferință despre inovație în tehnologie și antreprenoriat din Europa de Sud-Est.

De ce să participi?

How to Web Conference 2015 te va aduce mai aproape de peste 1000 de fondatori de startup-uri, manageri de produs, programatori, designeri, specialiști în marketing și lideri de comunități din Europa Centrală și de Est. Pe lângă conținutul informativ, care va include studii de caz și discursuri practice, vei beneficia de oportunități de networking cu actori importanți din industria tech, vei descoperi tendințele actuale din industrie și vei avea o experiență unică.

Învață bune practici de la antreprenori și profesioniști cunoscuți la nivel global!

Pe scena principală a How to Web vor urca antreprenori consacrați și profesioniști cunoscuți la nivel global care vor împărtăși cele mai de succes practici, vor prezenta studii de caz și vor aborda teme precum lansarea de produse cu potențial, product marketing, content marketing, creșterea ratelor de conversie, sau formarea și managementul echipelor.

Printre invitații pe care îi vei întâlni anul acesta la conferință se numără:

Afis

 

Lista completă a invitaților este disponibilă online pe site-ul conferinței.

Descoperă tendințele actuale & modul în care tehnologia schimbă lumea

Ești Pasionat de gadget-uri și hardware? La conferință vei  putea vizita zona de gadget expo și să vezi ce e nou în lumea Internet of Things și să testezi aparate care folosesc inteligența artificială. „Gadget Showcase” îți va oferi o demonstrație live a modului în care funcționează o parte dintre aceste produse.

Oportunități pentru startup-uri la Startup Spotlight 

Planifici un startup? Aplică acum la Startup Spotlight și, dacă te numeri printre cei 32 de finaliști, vei beneficia de sesiuni de mentorat adaptate nevoilor tale și vei intra în cursa pentru premiile în valoare totală de 20.000 USD oferite de IXIA, partener principal al programului.

Bilete Early Bird disponibile pe site-ul evenimentului

Ești așteptat 26 și 27 noiembrie la How to Web Conference 2015, locul de întâlnire al comunității profesioniștilor în tehnologie din regiune! Evenimentul va avea loc la Grand Cinema & More, Băneasa Shopping City, iar biletele de tip Early Bird sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

 

 

Ne vedem la How to Web!