Evenimente

Rockit Regional Digital Communication Summit – cea mai mare conferință digitală din Europa de Est

decembrie 2, 2015

În perioada 5-6 februarie 2016, la Chișinău va avea loc  Rockit Regional Digital Communication Summit – prima și cea mai mare conferință de comunicare digitală pentru ţările Europei de Est.

Conferința va aduna în aceeași sală specialiști din domeniul PR, comunicare și marketing online, antreprenori, jurnalişti, reprezentanţi ai ONG-urilor, peste 500 de participanți, 24 de speakeri, dar și 50 de oaspeți internaționali din 17 țări, printre care Sarah Frank (Executive Producer, NowThis, SUA), Dragoş Stanca (Managing partner, ThinkDigital, România), Adam Harell (President, Nebo Agency, SUA), Eugen Boico (GD, Publicis, Moldova) etc.

Aceasta va fi cea mai mare conferință digitală din țară, care va oferi participanților oportunitatea de a învăța direct de la experți din industria digitală, de a construi o rețea de prieteni, de a afla sfaturi practice pentru a transforma ideile în soluții.  Pe lângă toate acestea, participanţii vor discuta despre cele mai noi trenduri în comunicarea digitală, îşi vor împărtăşi experienţele de startup-uri online şi cel mai important, vor intra într-o reţea regională de comunicare digitală.

În prima zi de summit vor fi abordate subiecte ca vizualizarea datelor în domeniul online, comunicarea politică, E-guvernarea, intrumentele multimedia pentru redacţiile de ştiri etc.

Ziua a doua va fi dedicată inovaţiilor digitale şi antreprenoriatului, unde vor fi împărtăşite cele mai bune practici în domeniul digital de la experţi cu experienţă din ţări precum SUA, România, Ucraina, Turcia etc. Tot ei vor povesti cum poţi dezvolta un produs digital în condiţiile pieţei actuale.

Intrarea la eveniment se va face pe bază de bilete, care pot fi procurate online. Cumpără acum  bilete la oferta early bird!

Pentru detalii, urmăriţi pagina de Facebook Rockit Digital Conference, pagina evenimentului Rockit Digital Communication Summit şi website-ul oficial http://conference.rockit.md/.