Ştiri

SandraIceCream te provoacă

octombrie 17, 2016

SocialMedia: Ce e #SandraIceCreamChallenge?

Iulia Buludov, Account Manager: Este un fel de joacă care a fost creată cu scopul de a promova bunătatea și de a motiva oamenii să fie mai buni prin intermediul unei simple înghețate. Ne-am dorit să nu fie un simplu concurs ci o aplicație care să promoveze generozitatea . E o provocare să ieși din zona ta de confort și să ai parte de noi emoții și experiențe.

14711437_1298176313528259_4762509473202445038_o

 

Cum funcționează #SandraIceCreamChallenge?

Aplicația există în română și în engleză. Pentru consumatorii din Moldova, noi am ambalat aceste provocări într-un concurs. În total sunt 8 provocări. Utilizătorul trebuie să învârte roata, după ce el primește o provocare generată de program aleatoriu. Dacă participantul o acceptă și dorește să intre în concurs, el trebuie să demonstreze cum a îndeplinit sarcina. Se face o poză sau un filmuleț, care se încarcă pe Instagram cu #SandraIceCream. La sfârșitul concursului, pe 17 octombrie, prin intermediul platformei random.org, vom alege trei norocoși care vor primi o cutie cu bunătăți de la Sandra. De asemenea, pentru public străin noi am creat versiunea engleza a aplicației.

 

De ce ”o roată de noroc” ?

Am avut o perioadă lungă în care ne-am gândit ce am putea face deosebit. Întâmplător am văzut o aplicație de pe net cu o astfel de roată. Împreună cu toată echipa, am hotărât să dezvoltăm ideea într-o joacă gustoasă. A fost un proces creativ complicat la care a lucrat o echipă mare: 2 design-eri, developeri, copywriteri, dar rezultat final ne-a adus multă satisfacție.

 

Mulți se lasă provocați ?

Am lansat proiectul pe 27 septembrie și deja avem 10 participanți, și sigur vor fi mai mulți. E un concept de concurs mai puțin obișnuit pentru piața noastră, care te face să ieși din zona ta de comfort. Platforma a fost vizitată deja de mai mult de 700 de oameni, care probabil au nevoie de timp pentru a realiza provocare.

 

Cine poate participa ?

Orice om major din Moldova.

 

Ați mai avut și alte campanii?

Da. Cu Sandra colaborăm al doilea an. Anul trecut am avut un concurs-foto. Trebuia să încărci o poză, iar cel care a adunat cele mai multe voturi câștiga o călătorie la Paris la DisneyLand, Roma sau Barcelona. Campania a durat vreo 3 luni. În general, Sandra obișnuiește să-și răsfețe clienții cu  diferite concursuri.